جستجو برای:
سبد خرید 0
  • آموزشگاه سئو
  • دوره های آموزشیجدید
    • دوره جامع سئو
    • دوره طراحی سایت فروشگاهیجدید
    • آموزش سرچ کنسول مقدماتی
    • آموزش سرچ کنسول پیشرفته
    • دوره رپورتاژ آگهی
    • آموزش تخصصی سمراش
    • لینک سازی در هدر و فوتر
    • دوره رایگان تحقیق کلمات کلیدی
  • مشاوره سئو
  • بلاگ
  • انجمن
 
داریا وب
  • آموزشگاه سئو
  • دوره های آموزشیجدید
    • دوره جامع سئو
    • دوره طراحی سایت فروشگاهیجدید
    • آموزش سرچ کنسول مقدماتی
    • آموزش سرچ کنسول پیشرفته
    • دوره رپورتاژ آگهی
    • آموزش تخصصی سمراش
    • لینک سازی در هدر و فوتر
    • دوره رایگان تحقیق کلمات کلیدی
  • مشاوره سئو
  • بلاگ
  • انجمن
حساب کاربری
0

وبلاگ

داریا وببلاگمقالات سئوسئو دسته بندی وردپرس

سئو دسته بندی وردپرس

ارسال شده توسط تیم تولید محتوا
مقالات سئو
سئو دسته بندی وردپرس

سئو دسته بندی وردپرس و سئو تگ چگونه است؟

یکی از گیج کننده ترین زمینه ها در مورد سئوی وردپرس این است که چگونه صفحات دسته بندی و برچسب یا همان تگ خود را بهینه کنید. بسیاری از افراد از نقش این صفحات و اینکه چگونه می توانند بر سئوی آنها تأثیر منفی بگذارند آگاه نیستند. در این مقاله از داریاوب یاد خواهید گرفت که تفاوت بین دسته بندی و صفحه تگ چیست و هنگام سئو دسته بندی وردپرس چه نکاتی را باید در نظر بگیرید.

صفحه دسته بندی چیست؟

صفحه دسته بندی به شما امکان می دهد پست های مختلف را با هم گروه بندی کنید. این صفحه مانند صفحه اصلی وبلاگ شماست اما فقط پست های یک دسته بندی خاص را نمایش می دهد. دسته بندی ها در محصولات فروشگاه های اینترنتی نیز استفاده می شوند. هنگامی که یک پست ایجاد می کنید، می توانید آن را در یک یا چند دسته اضافه کنید. صفحات به طور پیش فرض این گزینه را ندارند. یک پوسته وردپرس که به درستی بهینه شده باشد، دسته بندی یک پست را مانند مثال زیر نشان می دهد.

بردکرامب سئو دسته بندی وردپرس

صفحات دسته بندی ممکن است همان الگوی پست های شما و همان سایدبار یا ابزارک ها را به نمایش بگذارند. در اکثر موارد صفحه پست و صفحه دسته‌بندی طرح‌بندی مشابهی دارند. معمولاً یک صفحه دسته بندی (به عنوان صفحه آرشیو نیز شناخته می شود)، دارای عنوان، تصویر و توضیحات هستند و در پایین صفحه پست های موجود در آن دسته بندی بصورت جدول نمایش داده می شود.

هنگامی که به ساختار وبلاگ و منوی خود فکر می کنید، این یک روش معمول است که پست های خود را دسته بندی کنید و آنها را در منوی اصلی نشان دهید. یک وب سایت معمولی دارای ساختار زیر است:

ساختار دسته بندی سایت

سئو دسته بندی وردپرس

از منظر سئو صفحات دسته بندی چندین مشکل دارند که محتوای تکراری یکی از آنهاست. صفحه دسته‌بندی که گزیده‌های تعدادی از پست‌ها را نشان می‌دهد، محتوای منحصر به‌ فردی ندارد زیرا همه محتواها از قبل در صفحات پست جداگانه موجود است. این موضوع برای وب‌سایت‌های فروشگاهی نیز صادق است که در آن صفحه دسته‌بندی، فهرستی از محصولاتی را که در آن دسته هستند را، بدون داشتن محتوای منحصر به ‌فرد نشان می‌دهد.

رتبه بندی صفحات دسته بندی در نتایج جستجو سخت است، به دلیل مشکل فوق، گوگل به احتمال زیاد به جای صفحه دسته بندی، یک صفحه (یا پست) را از وب سایت شما رتبه بندی می کند. هر کلمه کلیدی را در گوگل جستجو کنید، خواهید دید که صفحات دسته بندی به ندرت در SERPS نشان داده می شوند.

تنها مواردی که گوگل ممکن است صفحه دسته بندی را نشان دهد زمانی است که یک وب سایت دارای صفحات مرتبط زیادی است و ساختار سئوی یک وب سایت به گونه ای است که به گوگل کمک می کند صفحه دسته بندی را به جای یک صفحه پست انتخاب کند.

چه زمانی صفحات دسته بندی برای سئو مفید هستند؟

در وبلاگ‌ها یا وب‌سایت‌های شرکتی، از صفحات دسته‌بندی بیشتر برای کمک به کاربران برای پیمایش یک وب‌سایت و یافتن سریع‌تر و آسان‌تر چیزی که به دنبال آن هستند استفاده می‌شود. از نظر سئو، این صفحات برای رتبه گرفتن مد نظر نیستند. در مواردی که شما یک وب سایت فروشگاهی، وب سایت خدمات یا حتی یک وب سایت مسافرتی دارید، صفحات دسته بندی می توانند به عنوان صفحات لندینگ و برای SEO بسیار مهم باشند.

اجازه دهید این موضوع را با یک مثال توضیح دهم:

فرض کنید یک وب سایت مسافرتی دارید که ویلاهای اجاره ای در نقاط مختلف ایران را به نمایش می گذارد. شما صفحات دسته بندی برای مکان های اصلی خود دارید، یعنی «ویلاها در کیش»، «ویلاها در قشم» و غیره و صفحات جداگانه برای هر ویلا، یعنی «ویلا ساحلی دو طبقه آریا – ویلا بزرگ برای اجاره در کیش» و غیره.

وقتی کاربران در گوگل برای «ویلاهای کیش» جستجو می‌کنند، باید به صفحه دسته‌بندی شما وارد شوند تا همه ویلاهای موجود در آن مکان خاص را مشاهده کنند، نه صرفا یک ویلا.

اگر تجربه چنین سناریوهایی را دارید، می‌دانید که ممکن است گوگل صفحه دسته‌بندی را نشان ندهد، زیرا به نظر می‌رسد هر صفحه دارای محتوای ارزشمندتر و منحصر به‌ فردتر است. صفحات دسته بندی شما باید عناوین و توضیحات منحصر به فردی داشته باشند. هنگامی که یک CATEGORY را در وردپرس ویرایش می کنید، می توانید عناوین و توضیحات را درج کنید. هنگام انتخاب تایتل و دیسکریپشن، قوانین مشابه پست ها یا صفحات خواهد بود. ویدئو آموزشی رایگان نکات مهم متادیسکریپشن می تواند شما رادر این موضوع راهنمایی کند.

نکته حرفه ای:ویدئوهای آموزشی تفاوت عنوان و تایتل در سایت و ساختار و چیدمان صفحات سایت را برای درک تمام نکات مربوط به بهینه سازی عناوین و محتواهای صفحات سایت ببینید.

صفحات دسته بندی شما باید محتوای منحصر به فردی داشته باشند. برای حل مشکل عدم وجود محتوای منحصر به فرد در صفحات دسته بندی، باید چند پاراگراف متن را به قسمت “توضیحات” اضافه کنید. این بخش معمولاً در بالای صفحه نشان داده می شود. بنابراین بهتر است تا از برنامه نویس خود بخواهید که متن توضیحات را به انتهای صفحه دسته بندی منتقل کند، تا کاربر برای مشاهده المان های صفحه مجبور به اسکرول کردن محتوا نشود.

اگر همه چیز به درستی طراحی شده باشد، صفحات دسته بندی شما یک تایتل منحصر به فرد، یک عنوان H1 منحصر به فرد و یک توضیحات مفید خواهند داشت.

URL های کنونیکال را برای دسته بندی های چند صفحه ای درج کنید

اگر دسته بندی شما دارای صفحه بندی است (یا اگر گزینه‌هایی مانند «پست بعدی» یا «پست قبلی» را در پایین صفحه نشان می‌دهد)، مطمئن شوید که همه صفحات بعدی دارای URLهای کنونیکال به صفحه اول هستند. تا آنجا که به سئو داخلی صفحه مربوط می شود، اینها تمام تنظیماتی هستند که باید در صفحات دسته بندی خود انجام دهید.

مرحله پیشرفته سئو دسته بندی وردپرس

مطمئن شوید که breadcrumb ها را در وب سایت خود فعال کرده اید و لینک های موجود در منوی breadcrumb قابل کلیک هستند و طرح مناسبی دارند. در مثال بالا، بردکرامب هنگام مشاهده یک صفحه ویلا باید به شکل زیر باشد:

خانه > ویلاها در کیش > ویلا ساحلی دو طبقه آریا

“ویلاها در کیش” باید لینکی باشد که به صفحه دسته بندی اشاره می کند.

در مرحله بعد، باید لینک های داخلی را در صفحات جداگانه اضافه کنید که با استفاده از انکرتکست مناسب به صفحه دسته بندی اشاره می کنند. برای مثال، می‌توانید توضیحات را در “ویلا ساحلی دو طبقه آریا” ویرایش کنید و لینکی اضافه کنید تا به کاربران کمک کند به «ویلاها در کیش» برگردند.

این لینک های داخلی به گوگل کمک می کند تا بفهمد که صفحات دسته بندی شما مهم هستند و همچنین به کاربران کمک می کند وب سایت شما را بهتر درک کنند. در آخر، توجه کنید که در عنوان، نام دسته بندی را در کنار نام صفحه پست یا محصول نیاورید تا گوگل را گیج نکنید. در عناوین صفحات جداگانه باید جزئیاتی در مورد ویژگی های منحصر به فرد آنها و محتوای صفحه ارائه دهید و نه در مورد دسته آنها.

مفاهیم فوق را می توان برای هر وب سایت فروشگاهی یا حتی برای وبلاگ ها اعمال کرد. این یک تکنیک پیشرفته بهینه سازی برای سئو دسته بندی وردپرس و صفحات آرشیو است.

سئو تگ در وردپرس

صفحات تگ چیست؟

هنگامی که یک تگ را در بخش برچسب های یک پست اضافه می کنید، وردپرس یک صفحه برای هر برچسب ایجاد می کند. URL صفحه برچسب به این شکل https://www.yourdomain.com/tag/tag-name است.

  • صفحه برچسب شبیه به صفحه دسته بندی است زیرا به شما امکان می دهد پست ها را با هم گروه بندی کنید.
  • صفحات برچسب معمولاً همان الگوی صفحات آرشیو (دسته ها) را به اشتراک می گذارند.
  • صفحات برچسب در منو نشان داده نمی شوند مگر اینکه به طور خاص آنها را اضافه کنید.
  • صفحات تگ مشکلاتی مشابه صفحات دسته بندی دارند (فقدان محتوای منحصر به فرد).

هنگامی که به صفحه برچسب ها در وردپرس می روید و صفحه ای را ویرایش می کنید، می توانید همان موارد سئو دسته بندی وردپرس که توضیح داده شده است را انجام دهید تا صفحات برچسب خود را سئو کنید. در اکثر موارد، صفحات برچسب فقط برای کمک به حرکت کاربر در سایت استفاده می شوند و هیچ هدف دیگری ندارند. صفحات برچسب ممکن است عناوینی مشابه صفحات دسته بندی یا حتی پست ها داشته باشند و این برای سئوی شما خوب نیست.

بهترین روش های سئو برای صفحات برچسب

بهترین روش این است که برای صفحات برچسب، تگ های “noindex” و “nofollow” را درج کنید. با انجام این کار، گوگل (و سایر موتورهای جستجو)، این صفحات را در هنگام ایندکس وب سایت شما در نظر نمی گیرند. این کار باعث صرفه جویی در وقت شما می شود و همچنین وب سایت شما را بهینه تر می کند. بیشتر بخوانید : مهمترین تگ در سئو سایت کدام است؟

علاوه بر افزودن دستورالعمل‌های no-index و no-follow در صفحات برچسب، باید آنها را از نقشه سایت XML خود نیز حذف کنید. اگر نمی خواهید گوگل را از ایندکس کردن صفحات تگ خود باز دارید و برای وب سایت شما مهم هستند، باید از آنها در صفحات خود با دقت استفاده کنید و از داشتن برچسب های زیاد به عنوان لینک در هر صفحه خودداری کنید.

برچسب ها در وردپرس

صفحات دسته بندی و برچسب ها به طور پیش فرض در انواع وب سایت های وردپرسی در دسترس هستند. بسیاری از متخصصان سئو آنها را نادیده می گیرند، اما همانطور که در بالا توضیح داده شد، بی توجهی به سئو دسته بندی وردپرس و همینطور برچسب ها می توانند برای سئو وب سایت شما امتیاز منفی داشته باشد.

قبل از ایجاد هرگونه تغییر در صفحات دسته بندی خود، به ساختار وب سایت و مسیریابی خود با دقت فکر کنید. اگر تنها هدف صفحات دسته‌بندی کمک به منو و حرکت کاربر در سایت است، اما صفحاتی نیستند که بخواهید رتبه بگیرند، آن‌ها را از نقشه سایت خود حذف کنید و همچنین آنها را «noindex» کنید. اگر صفحات دسته‌بندی برای سئوی شما مهم هستند، آن‌ها را بهینه کنید و مطمئن شوید که سیگنال‌های مناسب را از بقیه صفحات نیز به گوگل ارسال می‌کنید. تا آنجا که به صفحات برچسب مربوط می شود، آنها را فقط در زمانی که واقعاً به آنها نیاز دارید استفاده کنید.

سوالات متداول

آیا سئو دسته بندی وردپرس به رتبه بندی سایت کمک می کند؟

آرشیو دسته‌ها و برچسب‌ها به ما کمک می‌کنند محتوا را در وب‌سایت خود ساختار دهیم، و برای سئو ضروری هستند. اگرچه هر دو طبقه بندی هستند که وردپرس از آنها برای گروه بندی محتوا استفاده می کند، اما باید متفاوت و در جای خود استفاده شوند.

آیا دسته بندی ها برای سئو سایت فروشگاهی لازم هستند؟

صفحات دسته‌بندی ترافیک بیشتری را به سایت‌های فروشگاهی هدایت می‌کنند.

جدید تر پیکربندی افزونه رنک مث
قدیمی تر معرفی ابزارهای تحقیق کلمات کلیدی

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.

جستجو برای:
دسته‌ها
  • آموزشگاه سئو
  • مقالات سئو
نوشته‌های تازه
  • برای سایتم از کجا محصول بیارم؟
  • بدون محصول هم میشه سایت داشت؟
  • سایتم مشتری داره اما نمیفروشه
  • صفحات محصول سایت فروشگاهی ایندکس بشن؟
  • آیا همه خطاهای سرچ کنسول رو باید برطرف کنم؟
محصولات
  • دوره سرچ کنسول پیشرفته آموزش سرچ کنسول پیشرفته
    امتیاز 5.00 از 5

    ۶۹۹,۰۰۰ تومان ۳۵۹,۰۰۰ تومان | ۱۰%این مبلغ به کیف پول شا اضافه می شود.
  • دوره طراحی سایت فروشگاهی دوره طراحی سایت فروشگاهی + سئو تخصصی
    ۳,۷۰۰,۰۰۰ تومان ۱,۷۵۰,۰۰۰ تومان | ۱۰%این مبلغ به کیف پول شا اضافه می شود.
  • آموزش semrush آموزش ویدیویی کار با ابزار Semrush
    امتیاز 5.00 از 5

    ۳۷۹,۰۰۰ تومان ۱۳۹,۰۰۰ تومان | ۱۰%این مبلغ به کیف پول شا اضافه می شود.
  • دوره رپورتاژ آگهی آموزش تخصصی رپورتاژ آگهی
    ۷۹۹,۰۰۰ تومان ۳۹۹,۰۰۰ تومان | ۱۰%این مبلغ به کیف پول شا اضافه می شود.
  • دوره سرچ کنسول مقدماتی آموزش سرچ کنسول مقدماتی
    ۳۹۹,۰۰۰ تومان ۱۵۹,۰۰۰ تومان | ۱۰%این مبلغ به کیف پول شا اضافه می شود.

داریا وب

  • فروشگاه
  • مشاوره سئو
  • منتورینگ سئو
  • بلاگ

دوره ها

  • دوره جامع سئو
  • دوره طراحی سایت فروشگاهی
  • دوره تخصصی سرچ کنسول
  • دوره تخصصی رپورتاژ آگهی
  • دوره تخصصی Semrush

لینک مهم

  • آموزش سئو
  • انجمن سئو

عضویت در خبرنامه

با عضویت در خبرنامه داریا وب از بروزترین مقالات حوزه سئو با خبر شوید.

Youtube Instagram Telegram M-icon-aparat
اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
ارسال به ایمیل
https://dariaweb.ir/?p=8794
ورود ×
کد تایید
لطفاً کد تأیید ارسال شده را تایپ کنید
ثبت
ورود با کد یکبارمصرف
ارسال مجدد کد یکبار مصرف(00:30)
آیا حساب کاربری ندارید؟
ثبت نام
ارسال مجدد کد یکبار مصرف (00:30)
برگشت به ورود
  • (+93) افغانستان
  • (+355) آلبانى
  • (+213) الجزيره
  • (+1) آمریکن ساموا
  • (+376) آندورا
  • (+244) آنگولا
  • (+1) آنگویلا
  • (+1) Antigua
  • (+54) آرژانتين
  • (+374) ارمنستان
  • (+297) آروبا
  • (+61) استرالیا
  • (+43) اتریش
  • (+994) آذربایجان
  • (+973) بحرين
  • (+880) بنگلادش
  • (+1) باربادوس
  • (+375) بلاروس
  • (+32) بلژيك
  • (+501) بلیز
  • (+229) بنین
  • (+1) برمودا
  • (+975) بوتان
  • (+591) بوليوي
  • (+599) Bonaire, Sint Eustatius and Saba
  • (+387) بوسني و هرزگوين
  • (+267) بوتسوانا
  • (+55) برزيل
  • (+246) محدوده اقیانوس هند تحت سیطره بریتانیا
  • (+1) British Virgin Islands
  • (+673) برونئی
  • (+359) بلغارستان
  • (+226) بورکینافاسو
  • (+257) بوروندی
  • (+855) کامبوج
  • (+237) كامرون
  • (+1) كانادا
  • (+238) کیپ ورد
  • (+1) جزابر کیمن
  • (+236) جمهوری آفریقای مرکزی
  • (+235) چاد
  • (+56) شيلي
  • (+86) چين
  • (+57) كلمبيا
  • (+269) کومور
  • (+682) جزایر کوک
  • (+225) Côte d'Ivoire
  • (+506) كاستا ريكا
  • (+385) كرواسي
  • (+53) كوبا
  • (+599) Curaçao
  • (+357) قبرس
  • (+420) جمهوري چك
  • (+243) Democratic Republic of the Congo
  • (+45) دانمارك
  • (+253) جیبوتی
  • (+1) دومنيكا
  • (+1) جمهوري دومنيكا
  • (+593) اكوادر
  • (+20) مصر
  • (+503) الساوادر
  • (+240) گینه استوایی
  • (+291) اریتره
  • (+372) استوني
  • (+251) اتيوپي
  • (+500) جزایر فالکلند
  • (+298) جزایر فارو
  • (+691) Federated States of Micronesia
  • (+679) فیجی
  • (+358) فنلاند
  • (+33) فرانسه
  • (+594) گویان فرانسه
  • (+689) پلی نزی فرانسه
  • (+241) گابون
  • (+995) Georgia
  • (+49) آلمان
  • (+233) غنا
  • (+350) جبل الطارق
  • (+30) يونان
  • (+299) گرینلند
  • (+1) گرانادا
  • (+590) گوادولوپ
  • (+1) گوام
  • (+502) گواتمالا
  • (+44) گرنزی
  • (+224) گينه
  • (+245) گينه بي سائو
  • (+592) گویان
  • (+509) هائيتي
  • (+504) هندوراس
  • (+852) هنگ كنگ
  • (+36) مجارستان
  • (+354) ایسلند
  • (+91) هند
  • (+62) اندونزي
  • (+98) ایران
  • (+964) عراق
  • (+353) Ireland
  • (+44) Isle Of Man
  • (+972) رژيم صهيونيستي
  • (+39) ايتاليا
  • (+1) جامائيكا
  • (+81) ژاپن
  • (+44) جرسي
  • (+962) اردن
  • (+7) قزاقستان
  • (+254) كنيا
  • (+686) كيريبيتي
  • (+965) كويت
  • (+996) قرقیزستان
  • (+856) لائوس
  • (+371) لتونی
  • (+961) لبنان
  • (+266) لسوتو
  • (+231) لیبریا
  • (+218) ليبي
  • (+423) لیختن اشتاین
  • (+370) ليتواني
  • (+352) لوكسامبورگ
  • (+853) Macau
  • (+389) Macedonia
  • (+261) ماداگاسكار
  • (+265) مالاوی
  • (+60) مالزي
  • (+960) مالديو
  • (+223) مالي
  • (+356) مالتا
  • (+692) جزایر مارشال
  • (+596) مارتینیک
  • (+222) موریتانی
  • (+230) موریس
  • (+262) مایوت
  • (+52) مكزيك
  • (+373) مالديو
  • (+377) موناکو
  • (+976) مغولستان
  • (+382) مونته نگرو
  • (+1) مونتسرات
  • (+212) مراكش
  • (+258) موزامبيك
  • (+95) ميانمار
  • (+264) نامیبیا
  • (+674) نائورو
  • (+977) نپال
  • (+31) هلند
  • (+687) کالدونیای جدید
  • (+64) نيوزلند
  • (+505) نیکاراگوئه
  • (+227) نیجر
  • (+234) نيجريه
  • (+683) نیوئه
  • (+672) جزیره نورفولک
  • (+850) كره ي شمالي
  • (+1) جزایر ماریانای شمالی
  • (+47) نروژ
  • (+968) عمان
  • (+92) پاكستان
  • (+680) Palau
  • (+970) فلسطین
  • (+507) پاناما
  • (+675) پاپوا گينه ي نو
  • (+595) پاراگوئه
  • (+51) پرو
  • (+63) فيليپين
  • (+48) لهستان
  • (+351) پرتغال
  • (+1) پورتوریکو
  • (+974) قطر
  • (+242) کنگو
  • (+40) روماني
  • (+262) Runion
  • (+7) روسيه
  • (+250) رواندا
  • (+290) سنت هلن
  • (+1) سنت کیتس و نویس
  • (+508) سنت پیر و میکلون
  • (+1) سنت وینسنت و گرنادین
  • (+685) ساموا
  • (+378) سن مارینو
  • (+239) Sao Tome and Principe
  • (+966) عربستان سعودی
  • (+221) سنگال
  • (+381) صربستان
  • (+248) سیشل
  • (+232) سیرالئون
  • (+65) سنگاپور
  • (+1) Sint Maarten
  • (+421) اسلواکی
  • (+386) اسلونی
  • (+677) جزاير سليمان
  • (+252) سومالی
  • (+27) آفريقای جنوبي
  • (+82) كره ی جنوبي
  • (+211) سودان جنوبی
  • (+34) اسپانيا
  • (+94) سريلانكا
  • (+1) St. Lucia
  • (+249) سودان
  • (+597) سورینام
  • (+268) سوازیلند
  • (+46) سوئد
  • (+41) سوييس
  • (+963) سوريه
  • (+886) تايوان
  • (+992) تاجيكستان
  • (+255) تانزانيا
  • (+66) تايلند
  • (+1) The Bahamas
  • (+220) گامبیا
  • (+670) تیمور
  • (+228) توگو
  • (+690) توکلائو
  • (+676) تونگا
  • (+1) ترینیداد و توباگو
  • (+216) تونس
  • (+90) تركيه
  • (+993) تركمنستان
  • (+1) جزایر تورکس و کایکوس
  • (+688) تووالو
  • (+1) U.S. Virgin Islands
  • (+256) اوگاندا
  • (+380) اوكراين
  • (+971) امارات متحده ي عربي
  • (+44) انگلیس
  • (+1) امریکا
  • (+598) اوروگوئه
  • (+998) ازبكستان
  • (+678) وانواتو
  • (+58) ونزوئلا
  • (+84) ويتنام
  • (+681) والیس و فوتونا
  • (+212) صحرای غربی
  • (+967) يمن
  • (+260) زامبیا
  • (+263) زیمباوه

دلیل بازگشت وجه

error: محتوا محافظت شده است!
مرورگر شما از HTML5 پشتیبانی نمی کند.
× چت واتساپ